Over de IHI

Al meer dan 25 jaar gebruikt het Institute for Healthcare Improvement (IHI) verbeteringswetenschap om betere resultaten op het gebied van gezondheid en gezondheidszorg over de hele wereld te bevorderen en vast te houden.

IHI maakt miljoenen mensen bewust van veiligheid en kwaliteit, versnelt het leren en de systematische verbetering van de zorg, ontwikkelt oplossingen voor voorheen hardnekkige uitdagingen en mobiliseert gezondheidssystemen, gemeenschappen, regio's en naties om schade en sterfgevallen te verminderen.

IHI werkt samen met de groeiende IHI-gemeenschap om gedurfde, inventieve manieren te bedenken om de gezondheid van individuen en bevolkingsgroepen te verbeteren.

E-learnings

De geselecteerde e-learning modules van de IHI zijn een toegankelijke manier om essentiële training in kwaliteitsverbetering en patiëntveiligheid te bieden. Het creëert een gemeenschappelijke taal rond verbetering en het geven van cruciale vaardigheden aan studenten om leiders en actoren van verandering in de gezondheidszorg te worden.

© 2022 Quality Improvement Academy

LinkedIn icon
Website icon
Email icon
Intuit Mailchimp logo